Buro van Rooijen: alles onder één (groen) dak

Groendak in tuin met zwembad

TRAJECT VAN A TOT Z
ontwerp - inrichting - projectmanagement

Buro van Rooijen: alles onder één (groen) dak

Niets is zo vervelend als voor ieder onderdeel van uw tuin op een andere locatie of persoon aangewezen te moeten zijn. Precies dat begrijpen we bij Buro van Rooijen als geen ander. Dat het ook anders kan, hebben we inmiddels bewezen met ons alsmaar groeiende portfolio van kwalitatieve en innoverende tuinontwerpen. Buro van Rooijen realiseert uw droomtuin van A tot Z. Hoe? Lees en bekijk het hier.

Buro van Rooijen is gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van kwalitatieve en innoverende ontwerpen voor de openbare en privé buitenruimten. Wat Buro van Rooijen hierbij zo bijzonder maakt? Het bieden van het volledige traject op één locatie met één contactpersoon. Van ontwerp tot inrichting tot realisatie én - minstens net zo belangrijk - nazorg: Buro van Rooijen regelt het. Dankzij de jarenlange ervaring waarover Buro van Rooijen beschikt weten wij als geen ander waar de wensen van onze klanten liggen. Het ontwikkelen en inrichten van toonaangevende turn key projecten resulteerde dan ook in het creëren van onze eigen productselectie welke is terug te vinden in onze webshop en showroom.

Geen standaard TL-verlicht kantoorpand, maar een ware belevingstuin heet u van harte welkom op nummer 160 aan de Avenue Ceramique.
Nieuwsgierig hoe Buro van Rooijen precies te werk gaat? Bekijk het hier: TURN-KEY TRAJECT