Buro van Rooijen realiseert exclusieve tuinen met Starline zwembaden

Starline zwembad met ligbedden

Thuis genieten als tijdens een luxe vakantie

Hoe lekker is het? Om niet alleen tijdens de vakantie, maar ook in het weekend of na een warme werkdag thuis in je privézwembad te kunnen plonzen? “Met kinderen wordt het helemaal genieten”, weet tuinarchitect Roderick van Rooijen. “Als wij een mooie tuin met zwembad hebben aangelegd, sturen klanten mij vaak foto’s of filmpjes van kinderen die bommetjes maken of op hun luchtbedje in het water dobberen. Erg leuk om te zien.” 

Bentley onder de zwembaden

Roderick van Rooijen is eigenaar van Buro van Rooijen in Maastricht. Samen met een jong, ambitieus team realiseert hij prachtige, exclusieve, particuliere tuinen en zakelijke buitenruimtes in Nederland en daarbuiten. Vanuit jarenlange ervaring levert Van Rooijen het complete plaatje: van tuinontwerp tot inrichting én projectmanagement. Buro van Rooijen is officieel dealer van Starline zwembaden. “Zeg maar gerust de Bentley onder de zwembaden”, glimlacht Van Rooijen.

“Starline is de enige zwembadfabrikant die perfect aansluit bij onze projecten en clientèle. Gedreven mensen (waaronder BN’ers als kickbokskampioen Rico Verhoeven, red.)  die leven vanuit het devies work hard, play hard. In de weekends thuis willen ze net zo genieten als in de luxe hotels waar ze voor hun werk of op vakantie verblijven.”

Kwaliteit van eigen bodem

Bijzonder aan Starline is dat het de enige Nederlands/Belgische zwembadfabrikant is die zwembaden op eigen bodem ontwerpt én produceert. De zwembaden van Starline zijn strak, naadloos en van duurzaam, hoogstaand materiaal. De klant kan de maat, kleur en het model met inbouwdelen - trap, zonnedek - zelf samenstellen. Het zwembad wordt direct vanuit de fabriek compleet in de tuin geplaatst. Hierin is Starline uniek. Het onderhoud zoals filteren, desinfecteren en schoonmaken is compleet geautomatiseerd. 

Van grondwerk tot ligbedjes

“De kracht van ons Buro”, vertelt Van Rooijen, “is dat wij méér zijn dan zwembadleverancier. Wij verzorgen de tuin vanaf het eerste graafwerk tot en met de beplanting, overkapping, poolhouse, buitendouche, verlichting en buitenmeubels. Als je dan besluit om van je tuin een paradijs te maken, kun je het beter in één keer goed doen. Wij garanderen dat de tuinaanleg efficiënt en goed gebeurt en alles bij de smaak, eisen en levensstijl van onze klanten past.”

CONTACT
Showroom/Kantoor
Avenue Ceramique 160
6226 KX Maastricht
Tel: 0438528513

Email: info@burovanrooijen.nl