Buro van Rooijen verzorgt volledige luxe tuininrichting in Marbella

Tuininrichting in Marbella

Dat wij voor vakwerk staan is al bekend, maar wist u dat wij ook in het buitenland droomtuinen tot leven laten komen? Als buitenhuisarchitect hebben wij enkele weken geleden een pracht van een buitenruimte mogen inrichten én aankleden in het sfeervolle Spaanse Marbella.

De villa is volledig nieuw gebouwd. De wensen en visie van de bewoners diende niet alleen tot leven te komen binnenshuis, het buitenleven was voor hun net zo belangrijk. Termen als gastvrijheid, uitnodigend, en sfeervol diende als uitgangspunt genomen te worden voor de inrichting van de tuin. Dit alles mocht gecombineerd worden met luxe en design. Met deze uitgangspunten wisten wij wel raad!

Doordat wij leverancier zijn van hoogwaardige inrichting kunnen wij een breed assortiment kwaliteitsproducten aanbieden aan onze opdrachtgevers. Na het zien van het tuinontwerp wisten wij gelijk met welke producten wij de sfeer wilde gaan creëren. Onze visie deelde wij met de eigenaren van de woning en al snel was duidelijk dat wij volledig op één lijn zaten qua stijl en ideeën. Dit zorgde voor een goede en prettige basis voor onze samenwerking. Het vertrouwen in ons inrichtingsplan was er gelijk waardoor het daadwerkelijk inrichten van de buitenruimte kon beginnen.

Hoe hebben wij dit aangepakt? De tuinontwerpen inclusief bijbehorende afmetingen van de buitenruimte hebben wij in ons bezit gekregen van de huiseigenaren. Met deze informatie zijn wij hoogwaardige producten gaan selecteren passend bij de stijl van de woning, de tuin en de wensen van de bewoners. Alle producten hebben wij naar het buitenland geëxporteerd waarna ons team naar Spanje is overgevlogen om de volledige inrichting en aankleding van de tuin voor haar rekening te nemen.

Ook in het buitenland laten wij droomtuinen tot leven komen

De buitenruimte heeft meerdere unieke eyecatchers gekregen. Bij het betreden van de tuin, zal uw oog als eerste vallen op het prachtige uitzicht over de golfbaan en de zee. Het was dan ook ons hoofddoel om dit schilderijachtige zicht zoveel mogelijk bij de tuin te betrekken. Wij hebben ervoor gekozen om verschillende zitplekken te creëren in de tuin. Elke zitgelegenheid heeft een eigen sfeer en een eigen uniek uitzicht. Het pronkstuk van de tuin is toch wel het loungegedeelte in de endless pool. De ligbedden zijn 20 centimeter onder de waterspiegel geplaatst waardoor er al loungend verkoeling kan worden gezocht. Door de glazen wanden van het zwembad kan er tegelijkertijd genoten worden van het prachtige uitzicht.

Het terras heeft twee grote loungebedden. Voor optimaal comfort kunnen de rugleuningen versteld worden met 1 druk op de knop. De luchtdrukveer doet de rest. Daarnaast is de kop van het zwembad voorzien van een zeer riant ligbed. Er is wel ruimte voor 3 a 4 personen. De bedden zijn uitgerust met parasols zodat het ook in de volle zon aangenaam vertoeven is.

Warmte, gezelligheid en sfeer hebben wij terug laten komen in de zitkuil. Ook dit is een echte eyecatcher. Doordat wij hierin een haardvuur hebben geplaatst, kan het buitenseizoen langer doorgetrokken worden. Je zit heerlijk beschut op de op maat gemaakte waterdichte kussens met daarboven een kwaliteitsparasol van het merk Tuuci. Ook over de parasol is nagedacht, want dit type kan tegen harde windstoten. In de Spaanse baai kan dat wel eens goed van pas komen.

Samen met de eigenaren zijn wij trots op eindresultaat van deze buitenruimte. Het straalt luxe uit die in volledige harmonie is met de stijl van het huis. De intensieve samenwerking en de heldere communicatie met de eigenaren van de riante villa hebben ervoor gezorgd dat dit buitenlandse project een succes is geworden. Bekijk de foto’s en video en beoordeel zelf.

Neem gerust contact met ons op!