Een speelse villatuin met een ingebouwde glijbaan

Stap binnen in een betoverende wereld waar plezier en ontspanning samenkomen in een adembenemende villatuin, ontworpen als een waar paradijs voor jong en oud. Dit ontwerp belooft een ervaring vol avontuur en luxe te bieden voor de hele familie.

Het kloppende hart van deze speelse villatuin is een Monoblock®️ zwembad van 8 bij 4 meter in elegant grijs. Een trap over de volledige breedte nodigt uit tot verfrissing en ontspanning, omringd door een prachtige vlonder van duurzaam IPE-hout. Kortom, een naadloze overgang van de eetkamer en het overdekte terras naar het zwembad creëert een harmonieus samenspel tussen binnen en buiten

Langs de waterlijn van het zwembad bevindt zich een gezellige ruimte, waar vrienden en familie samenkomen om te ontspannen en te genieten. Een luxueuze zitkuil, op maat gemaakt met ‘Quick dry foam’ materiaal en keramische tegels, biedt het perfecte toevluchtsoord voor momenten van rust en gezelligheid, met het kalmerende geluid van kabbelend water op de achtergrond.

Een waar hoogtepunt van deze tuin is de op maat gemaakte glijbaan, geïnspireerd op de bekende pretparken. Met speelse bochten en gemaakt van spuitbeton, belooft deze unieke toevoeging eindeloos plezier voor de jongsten, terwijl de oudere kinderen zich vermaken op de inground trampoline.

Voor diegenen die zich even willen terugtrekken voor een moment van rust en privacy, biedt de zuidzijde van de tuin een heerlijke verfrissing, compleet met een buitendouche, luxe buitentoiletten voor zowel dames als heren en omkleedruimte.

Terwijl de kleintjes zich vermaken in de zandbak en de oudere kinderen hun energie kwijtraken op de trampoline, omringt een wintergroene haag de tuin, beplant met een gevarieerde mix van winter- en zomerbloeiende planten. Mooie bomen, verlicht als blikvangers, zorgen voor een sfeervolle ambiance, waardoor deze tuin een betoverende ervaring biedt, zelfs onder de sterrenhemel.

Interesse?
Plan je afspraak

Plan jouw afspraak
arrow-right