’s Gravenvoeren: Genieten van je pensioen, samen met je kleinkinderen

Genieten van je pensioen, samen met je kleinkinderen

Als je stopt met werken en gaat genieten van je welverdiende pensioen, krijg je opeens zeeën van tijd voor quality time met je partner en kinderen. En niet te vergeten met het grootste geluk van de wereld: je kleinkinderen. Wat is er dan mooier om die tijd van je leven te beleven in je eigen tuin met zwembad. Het was precies de gedachte die Lilian en Egid uit ’s Gravenvoeren hadden. Ze benaderden ons voor het ontwerp en de aanleg van een zwembad in hun achtertuin.

Tuinontwerp 's Gravenvoeren Tuinontwerp 's Gravenvoeren

Invulling van quality time
Na een druk ondernemersbestaan en altijd veel van huis te zijn geweest, brak er voor Egid met de verkoop van zijn bedrijf een nieuw hoofdstuk aan. Als opa van 3  kleinkinderen zag hij het samen met oma Lilian al helemaal voor zich. Jong en oud samen spelen en spetteren in een zwembad. Of, als de kleinkinderen er niet zijn, ’s ochtends een paar baantjes trekken. En daarna heerlijk afspoelen onder een buitendouche. Onze ontwerpers gingen aan de slag met het visualiseren van hun wensen.

Tuinontwerp 's Gravenvoeren Tuinontwerp 's Gravenvoeren

Aansluiten bij huis en tuin
Achter het huis lag een mooi terras en, een niveau lager, een heerlijke ligplek om te zonnen. Die moesten behouden blijven. Door de tuin bereik je de verderop gelegen paardenstal. Voor het ontwerpen van een zwembad nemen we de bestaande situatie goed in ons op. We kijken naar zichtlijnen en looproutes. Naar factoren die invloed kunnen hebben op de veiligheid, zeker als het zwembad voor (klein)kinderen geschikt moet zijn. Maar ook naar de architectuur van het huis en de stijl van de bestaande tuin. Alleen zo kun je een zwembad goed integreren in het geheel van woning en tuin. Dat is de meerwaarde die je bij Buro van Rooijen standaard krijgt. Want het plaatsen van een zwembad is voor ons veel meer dan alleen het plaatsen.

Tuinontwerp met zwembad 's Gravenvoeren Tuinontwerp 's Gravenvoeren

Een ontwerp waarin alles samenvalt
Egid en Lilian hadden een zwembadwens, maar nog niet nagedacht over verdere details. Daar hebben we samen naar gekeken en invulling aan gegeven. Zo kwamen we tot de ideale afmetingen van het zwembad (8 x 4 m), aansluitend bij de gezinssituatie en het aantal gebruikers. Maar ook tot de ideale plek voor het plaatsen van de buitendouche, gedacht vanuit maximale privacy. In ons ontwerpproces maken we veel functionele keuzes. Maar als tuindesigners verliezen we natuurlijk nooit uit het oog dat het ook mooi en gezellig moet worden. Al die facetten zie je terug in het ontwerp dat we voor je maken. Zo werken wij en denken wij.

Lilian en Egid hebben er samen met hun kleinkinderen al de nodige uren zwemplezier op zitten in hun nieuwe zwembad.  Herken je je in dit verhaal en heb je ook een zwembadwens? Neem contact met ons op.

Tuinontwerp 's Gravenvoeren stal met zwembad

Interesse?
Plan je afspraak

Plan jouw afspraak
arrow-right