TUINONTWERP VAN DE VILLATUIN VOOR YOUTUBER GIO

Luxe villatuin ontmoet comfort en ontspanning

We hebben voor dé vlogger en YouTuber van Nederland GIO zijn nieuwe villatuin ontworpen. Gio wilde graag luxe, comfort en ontspanning combineren met een hele grote wens en dat is een groot zwembad!

Tuinontwerp van Gio in de avond

zwembeleving

Vanuit de woonkamer kijk je mooi uit op het zwembad en de sauna, die omringd wordt met een treurwilg. De luxe buitensauna heeft een panoramadak en is volledig geautomatiseerd met LED-verlichting.

Naast het zwembad hebben we een verhoogd plateau ontworpen met twee ruime luxe designbedden waarop minimaal drie personen comfortabel kunnen liggen. De luxe ligbedden zijn vervaardigd van 'Quick dry foam' en zijn winterbestendig. De parasols zijn gemaakt van Sunbrella-stof, een functionele en onderhoudsvriendelijke outdoor stof die speciaal is ontwikkeld voor buitengebruik. Deze stof is ademend, water- en vuilafstotend, UV-bestendig en vochtbestendig.

Aan de andere zijde hebben we een jacuzzi geplaatst. Het betreft een designjacuzzi met geïntegreerde muziek, gepatenteerde massagetechnieken, jetstreams, een automatisch waterzuiveringssysteem, eenvoudige reiniging en een zeer laag energieverbruik.

Tuin in tuin van Gio

BBQ corner en buitenbioscoop

Vanuit het kantoor van Gio kan hij genieten van zijn lounge, BBQ-hoek en buitenbioscoop. Hier kan hij zijn vlogs terugkijken, een filmpje kijken of BBQ'en met vrienden en familie. De zithoek is voorzien van een luxe loungeset met winterbestendige kussens.

Tuin van Gio in de avond Tuininrichting voor Gio

Overkapping en dinergedeelte

Het dinergedeelte is overdekt met een lamellenoverkapping. Met de kantelbare lamellen heb jij de controle over het weer onder jouw overkapping. Door de kantelbare lamellen kun je het klimaat onder jouw overkapping snel en eenvoudig aanpassen aan het veranderende weer. Wil je wat zon of juist schaduw? Pas gewoon even de lamellen aan. Als de lamellen dicht zijn, heb je een waterdichte overkapping die ook nog eens schaduw biedt in je tuin. En als je wat licht wilt of het wordt een beetje benauwd, kantel je de lamellen gewoon naar een prettige stand. Zo kun je maximaal genieten van het buitenleven, of het nu een zonnige zomerdag is, een frisse lentedag of zelfs een regenachtige herfstdag!⁠

Tuininrichting voor Gio

Beplanting

Een deel van de bomen en planten wordt behouden. De beplanting heeft een eigentijdse stijl met grote varens, vakbeplanting, siergrassen en bloeiende planten. Bij het beplantingsplan wordt er gewerkt met verschillende lagen, van laag tot hoog.

In het verlengde van het zwembad, als het verst gelegen punt van de tuin en het eindpunt van je zichtlijn, plaatsen we een treurwilg die vervolgens wordt verlicht.

Verlichting

Indirecte verlichting wordt toegepast waarbij bomen en beplanting van onderen worden aangelicht. Dit geldt ook voor het vlonderbordes onder de trappen, de lamellenoverkapping met LED-verlichting, evenals de jacuzzi en het zwembad. De RGB-verlichting kan worden ingesteld in allerlei kleuren.

Tuin van Gio in de avond

Interesse?
Plan je afspraak

Plan jouw afspraak
arrow-right