Starline en Buro van Rooijen delen dezelfde passie!

Starline zwembad dealer Limburg

Buro van Rooijen officiële Starline dealer

Buro van Rooijen staat voor kwaliteit, luxe en ontspanning. Voor ons was het dan ook een logische keuze om een partnership aan te gaan met Starline zwembaden en spa’s. Starline en Buro van Rooijen delen dezelfde passie en visie als het gaat om stijlvolle en luxe tuinafwerking. Leef als god in Frankrijk in je eigen tuin. Wij garanderen dat wij dit voor jullie kunnen realiseren.

Buro van Rooijen heeft zich de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in de zogenoemde turnkey projecten. Zowel bouwkundige zwembaden als prefab polyester Starline zwembaden. Buro van Rooijen werkt graag met hoogwaardige en duurzame materialen. Wij kijken vooruit en denken juíst na over de langetermijnoplossingen. We zijn er daarom trots op dat wij onszelf als officieel Starline dealer mogen gaan presenteren en dat wij de prefab monoblock zwembaden van Starline aan ons assortiment mogen gaan toevoegen. Je mag wel stellen dat Starline de nummer 1 is op het gebied van zwembaden. De baden worden als één geheel aangeleverd en geplaatst. Een strak bad zonder naden en kleurvast. Daarnaast staan de Starline zwembaden bekend om hun hoge hygiënefactor gecombineerd met hun onderhoudsvriendelijkheid. Hierdoor kun je als zwembadbezitter optimaal genieten van het water en het zwemplezier.

Niet alleen de zwembaden, maar ook de spa's van Starline mogen wij aan ons assortiment toevoegen. Het is een mooie aanvulling op de kwaliteit spa's van het merk Jacuzzi® die wij al ruim 7 jaar leveren en plaatsen. De beide spa's staan garant voor de volledige ontspanning van lichaam en geest. Hun ergonomische designs bieden de juiste ondersteuning voor het lichaam. Er zijn zo’n tien verschillende Starline jacuzzi modellen met allen uiteenlopende mogelijkheden en opties. Een eigen wellness aan huis, dat klinkt toch heerlijk? Wanneer je spieren en gewrichten wel wat verlichting kunnen gebruiken, gun je jezelf dat me-time moment zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Wist je trouwens dat je het hele jaar door gebruik kan maken van een jacuzzi in eigen tuin of dakterras.

Als dealer van Starline zijn wij altijd op de hoogte van de meeste actuele modellen en ontwikkelingen binnen de zwembad- en wellnessindustrie. Doordat er verschillen zwembadstijlen en spa modellen zijn, adviseren wij graag in uw keuze. Buro van Rooijen fungeert namelijk niet alleen als leverancier en zwembadbouwer, maar wij positioneren ons voornamelijk als een partner voor uw volledige tuin. Het houdt bij ons niet op na het plaatsen van het product, wij werken graag naar een volledig totaalplaatje toe. Het gaat ons juíst om hetgeen eromheen, de afwerking! De Starline producten dienen volledig tot hun recht te komen. Zowel voor jullie tuin als voor jullie zelf. Jullie wensen worden 100% werkelijkheid.

Laat je inspireren door onze website en de verschillende projecten die wij hebben mogen realiseren. De deur van onze vestiging in Maastricht staat altijd open. Kom gerust langs of neem contact op.  Dan spreken we vrijblijvend de mogelijkheden met elkaar door. Tot binnenkort!