Project management tuinaanleg

Een nieuwe zakelijke buitenruimte of particuliere tuin waarbij u zelf niks hoeft te doen, dat kan bij Buro van Rooijen. Uw specialist op het gebied van projectmanagement.

Wanneer eenmaal op het vizier staat hoe een nieuwe tuin eruit moeten komen te zien, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Het daadwerkelijk realiseren van de tuin. Bij de aanleg hiervan komt een heleboel kijken. Niet alleen het graaf-, schep- en sleepwerk, maar ook het zorgen voor de aanwezigheid van de juiste materialen mag niet ontbreken. Ondanks de vele afvinklijstjes kan het toch voorkomen dat er last-minute iets niet klopt. Te weinig materiaal? Een verkeerd geleverde tegel? Wat het ook mag zijn, het zorgt voor een domper tijdens een project. Vaak al voordat er daadwerkelijk gestart is.

Projectmanagement is een vak apart. Bij Buro van Rooijen weten we daar wel raad mee. Wij geven een echte betekenis aan het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers.  Letterlijk alles wordt door ons uit handen genomen. Niets is zo vervelend om zelf voor ieder onderdeel van de tuin op een andere locatie of persoon aangewezen te moeten zijn. Daarom zijn wij meer dan alleen een ontwerpbureau. Wij zorgen voor het volledige projectmanagement, oftewel de gehele uitvoering en realisatie. Geen lijst aan verschillende leveranciers, maar één contactpersoon die als aanspreekpunt fungeert en de realisatie van de nieuwe buitenruimte van A tot Z begeleid.

Wat verstaan wij onder volledig ontzorgen? De realisatie start vanuit een duidelijk visie. Wellicht is er door ons al een ontwerp gemaakt, maar misschien heeft u als opdrachtgever zelf al een duidelijk idee bij de nieuwe tuin. Allereerst starten wij met het uitwerken van een projectplanning. Daarin houden wij rekening met eventuele deadlines. Door de vooraf uitgewerkte projectplanning weten zowel onze opdrachtgevers als wij zelf waar we staan tijdens een project. Doordat wij nauw betrokken blijven tijdens de realisatie, kunnen we de planning daar waar nodig tijdens het project bijsturen. We willen voorkomen dat er onnodig extra tijd, en dus ook kosten, gemaakt worden.

Al tijdens het opstellen van de projectplanning schakelen wij met onze verschillende leveranciers. Niet alleen leveranciers in materialen, maar ook leveranciers in de vorm van mankracht. Wij spreken alles met hun door zodat wij op voorhand weten of de planning die wij voor ogen hebben, ook daadwerkelijk haalbaar is. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen, op het juiste moment en op de juiste plaats bezig zijn. Verspilling van (extra) tijd, en daardoor vaak extra budget, wordt zo geminimaliseerd. Onze manier van projectmanagement staat voor duidelijke en eerlijke communicatie naar onze opdrachtgevers en leveranciers toe. Juist deze elementen zorgen voor een succesvol project.

Wist je dat wij door onze jarenlange ervaring een breed netwerk aan specialisten om ons heen hebben?

Niet alleen in de particuliere sector, maar ook voor de zakelijke markt verzorgd Buro van Rooijen het projectmanagement. Denk hierbij aan het projectmanagement voor grote buitenruimtes van zorgcomplexen, bedrijventerreinen of het sfeervol aankleden van een kantoorruimte. Door onze creativiteit en vakkennis kunnen wij ook voor deze sector denken in grote oplossingen of alternatieven. Denk hierbij aan het plaatsen prachtige bomen in grote plantenbakken of sierlijke beplanting. Een mooi lichtplan mag hier niet aan ontbreken want dit zorgt vaak voor de finishing touch. Wij zorgen voor een mooie, sfeervolle en veilige plek waar genoeg groen in terug te vinden is. De inrichting wordt geheel aangepast op de betreffende eindgebruiker zodat wij de juiste uitstraling creëren.

Buro van Rooijen doet waar ze goed in zijn. Als opdrachtgever kijk je van de zijlijn mee en daar blijft het ook bij. Kriebelt het al om uw eigen tuin of buitenruimte door ons aan te laten pakken? Van ontwerp tot realisatie, bij ons zit alles onder één dak. Zelf al ideeën waardoor een door ons uitgewerkt ontwerp niet meer nodig is? Ook enkel het projectmanagement kan door ons uitgevoerd worden. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een aanpak op maat.