nieuw droomhuis op een groot kavel

Het huis is perfect gelukt met een mooi riet dak. Het is een landelijke maar een moderne villa dat door een hele goede architect ontworpen is.

De tuin dachten we eigenlijk nog niet echt goed over na omdat het huis, kinderen en een baan al onze tijd innamen. Al snel kwamen we erachter dat we toch hulp nodig hadden van een goede tuinarchitect.

We vonden Buro van Rooijen omdat voor ons gevoel hun ruimdenkend denken en meer hipper/mediterraans ontwierpen. Maar op dat moment was het nog niet echt het moment voor ons we waren te druk met het huis.

Midden in het proces van ons droomhuis wilde we toch weer verder met onze tuin. We hadden een basis ontwerp en we wilde net de architect bellen tot er via via een “goede” tuinman kwam kijken. Voordat we “ja” hadden gezegd begon deze tuinman al gelijk met bomen kappen, graven en was heel assertief, wat we nodig dachten te hebben omdat wij druk waren met het huis. Uiteindelijk heeft deze tuinman alles glad getrokken, bomen gekapt, tegels gelegd, fietsenhok gebouwd, wat planten aangelegd en dat allemaal van dat basis ontwerp van onze architect. Het voelde best dubbel omdat er geen goed plan was maar het moest ook af want er zou een housewarming georganiseerd worden in onze woning.

We lieten toch architect Buro van Rooijen weer langskomen omdat het toch niet goed voelde en we door hadden dat bepaalde zaken niet klopte.

Buro van Rooijen wist van niets en bevestigd het allemaal. Nu achteraf hadden we alles door Buro van Rooijen moeten laten uitwerken en uitvoeren, dat had ons een heleboel frustratie en geld bespaard want er moet toch wel het een en ander opnieuw en nu met een bestaande tuin is het toch weer een puzzel om er iets moois van te maken. Daar heeft Buro van Rooijen ons erg goed mee geholpen.

Door de communicatie en het geduld is nu eindelijk onze droomtuin helemaal gelukt