Starline Zwembaden, dé nummer 1 onder de préfab polyester zwembaden

Starline zwembaden

Volledige garantie op waterdichtheid en producten van topklasse

Als officiële dealer van Starline zwembaden, mogen wij een extra expertise toevoegen, namelijk de préfab polyester (kunststof) zwembaden. Starline zwembaden worden vervaardigd met enkel hoogwaardige A-merk componenten en grondstoffen van gecertificeerde leveranciers. Starline produceert haar baden zelf en heeft door de jaren heen met lange test periodes gewerkt. Doordat alles zelf in beheer is, kunnen wij als dealer van polyester zwembaden altijd volledige garantie op waterdichtheid en producten van topklasse aanbieden.

Monoblock principe
Het verschil tussen een prefab polyester zwembad van Starline en een bouwkundig zwembad zit hem in het monoblock principe. Een monoblock zwembad wordt als één kant-en-klaar stuk in de fabriek van Starline geproduceerd. Daarna leveren, plaatsen en installeren wij het als één geheel in uw tuin of woning. U krijgt van ons een compleet afwerkt product waarin alle inbouwonderdelen al volledig zijn inbegrepen. Denk hierbij aan een inlooptrap, verlichting, jetstreams, leidingen en skimmers (=afvoersystemen). Alles aan het zwembad is vooraf gemonteerd waardoor de plaatsing en installatie van een préfab monoblock zwembad relatief sneller gerealiseerd is dan een bouwkundig zwembad. Doordat alles vooraf gefabriceerd en getest is, worden de wanden en bodem te aller tijden volledig vlak, recht en glad opgeleverd.

U krijgt van ons een compleet afwerkt product waarin alle inbouwonderdelen al volledig zijn inbegrepen

Ook Rico Verhoeven kiest voor een ijzersterk design van topkwaliteit!

Stel uw eigen zwembad samen
Ondanks dat het als een kant-en-klaar product gezien wordt, heeft u als nieuwe zwembadeigenaar de keuze in verschillende modellen, afmetingen, trappen en kleuren. Het valt dus onder een maatwerk product en wordt speciaal voor u en op uw wensen geproduceert. De specialisten van Buro van Rooijen zullen u deze keuze nooit alleen laten maken. Wij leveren onze service van A tot Z. Van de inmeting, tot het samenstellen van uw zwembad. Van het graven van het gat tot de installatie en aankleding. Wij zijn meer dan alleen een zwembadbouwer en kijken juíst naar het geheel. Omdat de aanschaf van een zwembad een investering is, zijn wij van mening dat het ook volledig tot zijn recht dient te komen in uw tuin, zowel qua positionering als qua uitstraling. Wij leveren enkel producten en diensten die bij u, uw leefstijl, uw wensen én uw budget passen.  Daarnaast kunnen wij als officiële dealer van Starline levenslange garantie bieden op de waterdichtheid van de kuip en de vinylester toplaag.

Kriebelt het al om uw eigen zwembad in uw tuin te hebben en bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem contact met ons op en dan komen wij graag bij u langs om alles samen door te spreken.