Zwembad kopen

Starline zwembad met poolhouse en jacuzzi

Ik wil een zwembad in mijn tuin, waar begin ik?

Na lang wikken en wegen zijn jullie er over uit.  Jullie hebben de knoop doorgehakt en willen gaan investeren in een zwembad. Kom maar op met zo’n pracht van een pronkstuk. Maar hoe moeten jullie dat eigenlijk aanpakken? Sterker nog, waar moeten jullie beginnen?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP

Buro van Rooijen is meer dan alleen uw zwembadleverancier. Met de visie van een tuinarchitect, de ervaring van een deskundige aannemer en vakbekwaam hovenier en de passie van een zwembadbouwer realiseren zij al bijna 10 jaar prachtige projecten.

Juist omdat het zwembad een kostbare investering is, dient het ook volledig tot zijn recht te komen in jullie tuin. Wij zijn dan ook van mening dat jullie zwembad niet lukraak een plek moet krijgen waar het qua oppervlakte past. Onze tuinarchitecten zullen bij jullie op locatie langskomen. Wij letten niet alleen op de tuin zelf en de beschikbare ruimte die jullie hebben, maar wij kijken juíst naar het totaalplaatje en het geheel. De stijl van jullie woning is bepalend voor het tuinontwerp dat wij voor jullie zullen gaan uitwerken. Wacht even, een ontwerp? Wij willen enkel een zwembad? Buro van Rooijen werkt graag vanuit een totale tuinbeleving. Tijdens ons locatiebezoek zullen wij jullie dan ook de nodige vragen stellen.

  • Willen jullie graag kunnen zonnen naast het zwembad?
  • Willen jullie graag groen langs het zwembad?
  • Houden jullie meer van tegel? Etc.

Misschien komen we er dan samen wel achter dat jullie loungegedeelte uiteindelijk een prominentere plek dient te krijgen dan jullie zwembad. Leven jullie het liefst buiten? Wat dachten jullie dan van een overkapte zithoek met buitenverwarming? Al dit soort elementen zullen een rol meespelen bij de daadwerkelijke positionering van jullie zwembad. Wij vinden het essentieel dat wij het juiste gevoel voor jullie gaan creëren in ons tuinontwerp.

Over tot het minst leuke gedeelte; de praktische zaken van jullie zwembad. Gelukkig hoeven jullie daar zelf niet over na te denken. Buro van Rooijen staat erom bekend dat zij haar opdrachtgevers volledig ontzorgd. Van ontwerp tot daadwerkelijke levering, plaatsing en installatie. Wij nemen alles voor jullie uit handen. Ons team zal starten met het nodige graafwerk. Vanzelfsprekend laten wij jullie niet zitten met een berg grond en puin. Wij voeren alles netjes voor jullie af. Daarna maken wij de elektriciteit, alle aansluitingen op het riool en de aan- en afvoer van het water in orde. De betonvloer zal gegoten worden en het zwembad kan geplaatst worden.

Is het zwembad geplaatst, dan gaan wij verder! Zoals eerder aangegeven draait het bij Buro van Rooijen om het totaalplaatje. De finishing touch is voor ons bepalend, want deze zorgt juist voor de beleving en de sfeer. Jullie wensen komen op deze manier volledig tot uiting. Van de zwembadranden, tot beplanting. Van een buitendouche tot een prachtige houten vlonder.

NEEM CONTACT OP EN WIJ KOMEN VRIJBLIJVEND LANGS.