Bouwbedrijven Jongen en Buro van Rooijen gaan samenwerking aan.

Aan het einde van vorig jaar heeft Roderick namens Buro van Rooijen een pitch gehouden voor het ontwerptraject voor de omgeving van Bouwbedrijven Jongen in Landgraaf. Naar aanleiding van deze pitch én de diverse referenties, is besloten met Buro van Rooijen in zee te gaan. Op korte termijn zullen de eerste stappen gezet worden in het proces.

Bouwbedrijven Jongen gaat haar kantoor in Landgraaf een upgrade geven. Jongen is in Limburg vooral bekend van grote projecten als Park Rijnbeek en de Maasboulevard in Venlo. Ook de derde fase van het Designer Outlet Center in Roermond, Ligne in Sittard en het Maankwartier in Heerlen.

Het buitenproject komt in handen te liggen van Buro van Rooijen, die gespecialiseerd is in het bedenken en realiseren van kwalitatieve en innoverende ontwerpen voor de openbare ruimte en particuliere tuinen. Het team van tuinarchitecten en landschapsontwerpers gaat aan de slag met het complete ontwerptraject in relatie tot de volledige uitvoering van de buitenruimte. Hierin zullen kernwoorden als vernieuwing, dynamiek en duurzaamheid centraal staan.

Buro van Rooijen bestaat uit een team van creatieve, professionele en betrokken werknemers en focust zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. Het Jongen project staat het ontwerpbureau dan ook op het lijf geschreven. Maar ook de aansprekende referenties die Buro van Rooijen op haar naam heeft staan geeft Bouwbedrijven Jongen alle vertrouwen. Onder andere het adviescentrum van de Rabobank, diverse zorgcomplexen met als bekende naam de Belevingstuin van Daelzicht, de herinrichting van het Cörversplein en het nieuwe Natuurlandgoed in Maastricht zijn het bewijs dat ook de restyling van Bouwbedrijven Jongen bij hen in goede handen ligt.

Beiden partijen kijken uit naar een voorspoedige samenwerking. In 2019 zal de restyling van start gaan.