Buro Van Rooijen: Samen Spelenderwijs Groeien!

Spelenderwijs Groeien

Buro Van Rooijen is verheugd om KVW Cadier en Keer te sponsoren. Voor ons is het een eer om de lachende gezichten van kinderen te zien terwijl ze genieten van een welverdiende vakantie vol avontuur en creativiteit.

KVW Cadier, wat staat voor 'KinderVakantieWerk Cadier', is een geweldig initiatief dat kinderen de kans biedt om echt kind te zijn. Hier kunnen ze ongehinderd hutten timmeren en schilderen, waardoor ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Wat ooit begon als een liefdadigheidsproject voor kinderen die niet met vakantie konden, is nu uitgegroeid tot een onmisbaar zomerevenement. Ouders plannen nu zelfs hun vakantie rond KVW Cadier, omdat ze weten dat hun kinderen hier de tijd van hun leven zullen hebben.

Een van de meest inspirerende aspecten van KVW Cadier is dat alles wordt gerund door toegewijde vrijwilligers. Deze helden zetten zich belangeloos in om ervoor te zorgen dat de kinderen een onvergetelijke ervaring hebben. Het is precies deze inzet en toewijding die ons heeft gemotiveerd om KVW Cadier te sponsoren.

Bij Buro Van Rooijen geloven we sterk in de kracht van de gemeenschap en het belang van het ondersteunen van lokale initiatieven die een positieve impact hebben. Door KVW Cadier te sponsoren, hopen we bij te dragen aan de groei, het plezier en de ontwikkeling van de kinderen in onze regio.

We zijn vereerd om deel uit te maken van dit geweldige initiatief en kijken ernaar uit om samen met KVW Cadier de kinderen de onvergetelijke zomer te geven die ze verdienen. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan de blije herinneringen van de jonge generatie.