DE MEDITERRANE VILLATUIN VAN JOEL BEUKERS

Een vakantiegevoel in je eigen tuin!

Deze mediterrane tuin van Joel Beukers voelt als een vakantie in je eigen tuin! Beleef Ibiza, Marbella of Côte d’Azur in je achtertuin door gebruik te maken van waterelementen, open structuur, natuurlijke materialen en lichte, maar warme kleuren, veel groene planten als palmbomen, luxe design lichtbedden & zithoeken en een buitenkeuken.

mediterrane villatuin van joel beukers tuin van Joel Beukers

Zwembeleving

Een zwembad in het midden van de achtertuin, een verlengstuk van de "men cave", waarmee je met openslaande deuren meteen het zwembad kan induiken. Het zwembad fungeert als centraal middenpunt van de tuin met aansluitend, een ingebouwde sauna (realisatie: zomer 2024). De sauna is in het verlengde van de zichtlijn gepositioneerd, zodat je ook vanuit de sauna kunt genieten van het uitzicht op het zwembad, poolhouse en villa. Het is een volledig automatisch zwembad van 10 bij 4 meter met roldeck.

Het zwembad is omringd met mooie lichtbeige tegels die voor het mediterrane effect zorgen. 

villatuin van Joel Beukers Mediterrane tuin

Buitendouche

Na het zwemmen je even douchen? De gouden douche is dé eyecatcher van de tuin en geeft een luxe effect aan de mediterrane villa tui van Joel Beukers.

Sauna

Joel houdt erg van sport en ontspanning, een sauna kan dan ook niet ontbreken! De sauna zorgt niet alleen voor ontspanning, maar omdat deze uitkijkt over het zwembad heb je ook nog een prachtig uitzicht. (Realisatie zomer 2024)

Mediterrane villatuin van Joel Beukers tuin van Joel Beukers

Tuininrichting

Met de luxe design bedden waar je met meer dan twee personen op kunt zonnen in een greige look & feel creëer je een waar Ibiza sfeer, maar dan nóg beter. De bedden zijn voorzien van ‘Quick dry foam’ en geheel winterproof (kortom, in de winter hoef je ze niet binnen op te slaan!) en de parasols zijn ook voorzien van Sunbrella en ‘Quick dry foam’ stof. Het ziet er dus niet alleen goed uit, maar het is ook nog praktisch!

Ditzelfde luxe gevoel hebben we doorgevoerd in het loungegedeelte en de poolhouse. Er wordt gebruik gemaakt van mooie natuurlijke lichte kleuren als beige en greige en materiaal als hout. Dit in combinatie met de witte muren, lampen geven het echt een mediterraan vakantie-gevoel.

Mediterrane villatuin villatuin joel beukers

Pied-à-terre

Genieten van de zonnige en warme avonden worden nog beter met een prachtig poolhouse en een Pied-à-terre. Een poolhouse met een extra slaapkamer en een aangesloten badkamer. Ontspanning en comfort komen samen.

Eet- en zitgedeeltes

Als je aan een mediterrane leefstijl denkt, dan denk je aan buitenkeuken met een overdekt eetgedeelte en zitgedeeltes. Zo kun je ook op minder mooie dagen van je buitenomgeving genieten en de hele zomer buiten genieten.

Mediterrane villatuin joel beukers Mediterrane villatuin van Joel Beukers

Beplanting

Er is gekozen voor veel mediterrane en groene planten en bomen. Er zijn meerstemmige wintergroenen bomen in het verlengde van het zwembad geplaatst. Daarnaast ook kleurrijke wintergroene siergrassen met een prachtige bloeiwijze. De tuin is volledig omringd met een wintergroene haag. 

Op de crossbaan in de achtertuin zijn de fruitbomen behouden. Deze geven namelijk een prachtige bloesem in het voorjaar, waar je in het najaar de vruchten van plukt.

Mediterrane tuin van Joel Beukers Mediterrane villatuin

Interesse?
Plan je afspraak

Plan jouw afspraak
arrow-right