Een tuin die uitnodigt om samen te zijn met vrienden

Als je een druk werkzaam leven hebben, verlang je waarschijnlijk best vaak naar momenten van ontspanning en plezier. Alleen of, van tijd tot tijd, samen met familie en vrienden. Die momenten kun je buitenshuis vinden. Maar wat is er mooier dan dat je ze in je eigen achtertuin vindt. Dit koppel uit Zuid-Limburg heeft dat kunnen ervaren. Ze vroegen ons hun (buiten)leven te verrijken met een zwembad en jacuzzi. Vanaf nu hoeven ze de tuindeuren maar te openen en naar buiten te lopen om letterlijk en figuurlijk in een andere wereld te stappen.

Goed gezelschap

Met een zwembad en/of jacuzzi in je achtertuin, verkeer je altijd in goed gezelschap. Investeer je in een zwembad, dan investeer je namelijk ook in je sociale leven. Dat klinkt misschien vreemd, maar het is wat wij ook van dit koppel terugkregen. Sinds wij een zwembad hebben aangelegd en een jacuzzi hebben geplaatst, is hun tuin veel meer een ontmoetingsplek geworden. Het is een plek waar ze zelf graag verblijven, maar ook heel graag mensen uitnodigen. En waar mensen ook graag naartoe komen.


Geperfectioneerd tot in detail
Bij Buro van Rooijen laten we niets aan het toeval over. We dachten ook bij dit project aan de voorkant over alles tot in detail na. En deelden onze gedachten en ideeën met onze klant. Alleen zo kom je namelijk tot een ontwerp dat aanspreekt en waarin persoonlijke wensen goed doorklinken. Neem het bepalen van de positie van een zwembad, iets waar we in ons ontwerpproces standaard veel aandacht aan besteden. Dat gaat veel verder dan ‘even ergens een gat graven’. In dit geval heeft dat geresulteerd in een mooi uitzicht op de tuin en de beste plek om te zonnen.

Eigen ervaring

Onze tuindesigners spreken uit ervaring. Daarmee bedoelen we niet alleen de praktijkervaring die ze hebben opgedaan bij eerdere projecten die we mochten uitvoeren. Natuurlijk, dat ook. We bedoelen er veel meer de persoonlijke ervaring mee die zij met onze zwembaden hebben. Want hoe kun je een zwembadbeleving verkopen, als je zelf nog nooit de ervaringen hebt gehad die een klant in een zwembad heeft. Elke ervaring die wij zelf hebben, nemen we in ons op. En vertalen we naar een nog betere klantervaring.

Belevingswereld

Voordat wij dit nieuwe zwembad konden ontwerpen, doken we in de belevingswereld van onze opdrachtgevers. Hoe wilden ze hun tuin (blijven) gebruiken? Welk uitzicht wilden ze vanuit hun zwembad en jacuzzi hebben? Wat vonden ze belangrijk op het gebied van o.a. privacy en veiligheid? Door vanuit hun perspectief te kijken, kwamen we tot deze quality time garden. Een plek waar genieten en ontspannen centraal staan. En waar momenten van plezier worden gedeeld met anderen.

Interesse?
Plan je afspraak

Plan jouw afspraak
arrow-right