Heerlen: Creatief en Doordacht maar net even anders

Dat Buro van Rooijen staat voor innovatie en creativiteit laten we zien met het tuinontwerp en de tuinaanleg van dit project. Voor een particuliere opdrachtgever in de luxe villawijk in Heerlen heeft ons tuinontwerp buro gezorgd voor natuurlijke schoonheid van buitenuit.

Met de kernwoorden modern, design, luxe, eenheid en eigentijds in ons achterhoofd hebben we onze visie omgezet in een prachtige realiteit.

Innovatie

Met het aanleggen van de eerste zwembadrand in Nederland gemaakt van Megasmooth tegels laat Buro van Rooijen zien waar het zo goed in is: het nastreven van continu innovatie. Het gebruik van vloerverwarming voor buiten in dit tuinontwerp is hier een ander goed voorbeeld van. Vloerverwarming voor buiten wordt aangelegd zodat de tegels tijdens de winterperiode niet lijdt onder het gebruik van zout of het schuiven van sneeuw

Door het geïntegreerde zwembad, de inbouw jacuzzi, de buitendouche, de lamellen overkapping (die men met de zon 180 graden kan meedraaien) én het poolhouse hebben we hier het gevoel van totale ontspanning weten te creëren.

Tuinontwerp Heerlen Tuinontwerp Heerlen

Design

De cortenstalen plantenbak van 10 bij 2 meter met uitgelaserde tekst en het Mikado hekwerk zijn qua design twee echte eyecatchers. Door het weloverwogen tuinontwerp krijgen deze elementen binnen deze tuin de aandacht die ze verdienen. Met het intrigeren van een Bang & Olufsen sound system voor buiten wordt daarnaast het ultieme gevoel van luxe en design gerealiseerd.

Tuinontwerp Heerlen

Materialen

De combinatie van beplanting met grote gebaren, staal en 1e klasse IPE-hout zorgt in dit tuinontwerp voor een warme, maar tegelijkertijd ook strakke uitstraling.

Om ook ’s avonds optimaal van de tuin te kunnen genieten zijn er de kenmerkende oversized Edison The Grand lampen van Fatboy geplaatst, welke op elke gewenste plek kunnen worden ’gepland’.

Zwemplezier bij starline zwembad

Interesse?
Plan je afspraak

Plan jouw afspraak
arrow-right