Houthem: Liefde voor vakmanschap

Met gepaste trots presenteert Buro van Rooijen hieronder een wederom succesvol project. Ditmaal mocht het ontwerpteam zich uitleven op de binnenplaats van een eeuwenoude boerderij in Houthem. Het resultaat: eigentijdse luxe met een eeuwenoud randje.

Luxe en ontspanning is waar het in dit weloverwogen ontwerp om draait. Door het aanbrengen van hoogteverschillen is in de binnentuin van deze carréboerderij optische ruimte gecreëerd. Het centraal gelegen zwembad zorgt in deze zonovergoten tuin voor de nodige verkoeling op heerlijke (na)zomerse dagen. Na een verfrissende duik kan men heerlijk opwarmen op een van de aangelegde terrassen. De volledig ombouwde tuin creëert hier een natuurlijk gevoel van privacy.

In de zomermaanden is het heerlijk genieten van een diner aan tafel of een drankje op de loungebanken van http://www.luxetuininrichting.nl. De symmetrisch geplaatste bomen en beplanting zorgen in combinatie met de vlonders van IPE-hout voor een warme strakke uitstraling. De geur van lavendel zorgt in deze oase van rust voor net dat laatste stukje ontspanning!

Tuinontwerp maastricht tuinontwerp limburg

Buro van Rooijen heeft inmiddels, zo durven we wel te stellen, een bewezen staat van dienst. Of het nu gaat om een luxe villa, dakterras of stadstuin: bij Buro van Rooijen kiest u voor een tuinontwerp op maat. Door écht te luisteren naar de wensen van de klanten en mee te denken, garanderen wij een 100% tevredenheidsgarantie. We denken graag met u mee over passende innovaties in uw tuin!

tuinontwerp limburg

Interesse?
Plan je afspraak

Plan jouw afspraak
arrow-right