Inbouw zwembad Limburg

Inbouw zwembad in Limburg voor elke tuin

De inbouw zwembaden van Starline staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, diversiteit in modellen en de verschillende toepassingen. Voor iedere tuin, ieder huishouden en ieder gezin is er een passend zwembad voor in de tuin met inbouw in Limburg. Heb je een kleine tuin of woon je in de stad? Met de Starline Urban Active kun je in jouw stadstuin genieten van jouw eigen stijlvolle zwembad inbouw. Het compacte formaat in combinatie met efficiënte vormgeving maakt dit bad van Starline ideaal voor jouw (kleine) stadstuin.

Heb je liever een zwembad voor jouw reguliere kleinere tuin? Dan is de Starline Economy Line voor jou een ideale keuze. Deze serie is speciaal ontworpen om een kleine tuin te kunnen voorzien van een hoogwaardig inbouw zwembad in Limburg. De lengte van dit zwembad is 7 meter en de breedte 3,5 meter. Wil je een zwembad laten aanleggen in jouw kleine (stads)tuin? Dan ben je bij Buro van Rooijen aan het juiste adres!

Genieten in jouw tuin

Wil je graag genieten in jouw tuin tijdens het warme weer in de zomer? Wil je jouw tuin stijlvol (her)inrichten met een mooi inbouw zwembad of wil je in jouw huidige tuin een passend zwembad laten plaatsen? Dan helpt Buro van Rooijen jou met een hoogwaardig inbouw zwembad. Wij zijn officieel een Starline dealer, waardoor onze inbouw zwembaden enkel van het hoogwaardige merk Starline zijn. De Starline inbouw zwembaden kenmerken zich door het creëren van een sfeer in jouw tuin door de verschillende toepassingen die de zwembaden kunnen bieden. Lees op deze pagina meer over onze luxe zwembaden.

tuinontwerp

Perfect voor het hele gezin

De grote modellen van Starline zijn ideaal wanneer je een groot gezin hebt, veel familie over de vloer krijgt of als je graag genoeg ruimte wilt hebben om te zwemmen. Starline heeft een drietal inbouw zwembaden van meer dan 10 meter. Zo heb je alle ruimte om te zwemmen en kunnen de kinderen tegelijkertijd spelen en stoeien zonder dat jullie elkaar in de weg zwemmen. Wanneer een dergelijk zwembad inbouw is gewenst, dan helpen wij je graag verder met onze Starline Dynamic LineNova Line of de Infinity Line. Deze zwembaden kenmerken zich door de geboden zwemruimte, stijlvolle afwerking en typische lange levensduur.

Plan jouw afspraak

Inbouw zwembad Limburg

Wilt u graag genieten tijdens het warme weer in de zomer? Wilt u uw tuin stijlvol (her)inrichten met een mooi zwembad of wilt u in uw huidige tuin een passend zwembad laten plaatsen? Dan helpt Buro van Rooijen u met een hoogwaardig inbouw zwembad in Limburg. Aangezien wij officieel Starline dealer zijn, zijn onze inbouw zwembaden enkel van het hoogwaardige merk Starline. De Starline inbouw zwembaden kenmerken zich door de diversiteit in modellen, het onderstrepen of creëren van sfeer in de tuin en de lange levensduur. Lees op deze pagina meer over onze luxe zwembaden. Wilt u uw tuin ook voorzien van een hoogwaardig inbouw zwembad in Limburg? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Onze specialisten helpen u graag verder.

Inbouw zwembad in Limburg

De inbouw zwembaden van Starline staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, diversiteit in modellen en de verschillende toepassingen. Dit tezamen maakt, dat voor iedere tuin, ieder huishouden en ieder gezin een passend inbouw zwembad in Limburg te plaatsen is. Heeft u een kleine tuin of woont u in de stad? Met de Starline Urban Active kunt u zelfs in uw stadstuin genieten van uw eigen stijlvolle inbouw zwembad. Het compacte formaat in combinatie met efficiënte vormgeving maakt dit bad van Starline ideaal voor uw (kleine) stadstuin.

Heeft u liever een zwembad voor uw reguliere kleine(re) tuin? Dan hebben wij de Starline Economy Line voor u beschikbaar. Deze serie is speciaal ontworpen om de kleine(re) tuin te kunnen voorzien van een hoogwaardig inbouw zwembad in Limburg. De lengte van dit bad is 7 meter en de breedte 3,5 meter. Wilt u een zwembad laten aanleggen in uw kleine(re) (stads)tuin? Dan bent u bij Buro van Rooijen aan het juiste adres!.

tuinontwerp

Perfect voor het hele gezin

Wanneer u een groot gezin heeft, veel familie over de vloer krijgt of zelf graag de ruimte heeft om te zwemmen, dan zijn de grote modellen van Starline voor u de beste oplossing. Starline heeft een drietal inbouw zwembaden van meer dan 10 meter. Zo heeft u alle ruimte om te zwemmen en kunnen uw kinderen tegelijk spelen en stoeien, zonder dat jullie elkaar storen. Wanneer een dergelijk inbouw zwembad in Limburg gewenst is, dan helpen wij u graag met onze Starline Dynamic LineNova Line of de Infinity Line. Deze zwembaden kenmerken zich door de geboden zwemruimte, stijlvolle afwerking en typische lange levensduur.

Plan jouw afspraak

Zwembaden op maat

Voor iedere tuin is een zwembad op maat te vinden. De Starline zwembaden variëren van 4,5 meter tot wel 12 meter lang. Tussenliggende lengtes zijn 7, 8 en 10 meter. Zo kan iedere tuin voorzien worden van een passend bad, waarbij ook in uw wensen wordt voorzien.

Zeer ruime kleurkeuze

Een inbouw zwembad in Limburg vraagt om een perfect fit tussen uw tuin en uw smaak. U kunt bij ons kiezen uit diverse kleuren bekleding van het zwembad, variërend van gebroken wit tot zelfs grijs en zwart. Uiteraard valt ook het typische lichtblauw hieronder.

Optioneel roldecksysteem

Onze Starline inbouw zwembaden in Limburg hebben een nis voor een roldecksysteem ofwel de optie om die nis toe te voegen. Zo kunt u een roldecksysteem laten plaatsen, zodat uw zwembad te allen tijde beschermd kan worden tegen vuil e.d.

Wij ontwerpen graag jouw droomtuin

Buro van Rooijen helpt je niet enkel met een zwembad inbouw in jouw tuin. Wij helpen je met de aanleg en (her)inrichting van jouw gehele tuin, zodra je een zwembad in jouw tuin wilt plaatsen. Samen met onze tuinarchitect ga je in gesprek om jouw wensen te bespreken en hoe de inrichting van jouw tuin met eventueel zwembad in de tuin met inbouw geplaatst moet worden. Onze tuinarchitect adviseert je over de invulling van het zwembad zoals de grootte en de inlooptrap(pen) en de aankleding van de rest van de tuin. Zo weet je zeker dat jouw tuin goed aansluit op jouw zwembad inbouw, waardoor je nog meer kunt genieten van jouw droomtuin. Wil je in jouw tuin ook een zwembad laten inbouwen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Onze specialisten helpen je graag verder om je te laten genieten in jouw tuin.

tuininrichting BVR