Officieel dealer van Starline zwembaden

Starline zwembad

Als God in Frankrijk in je eigen tuin

Buro van Rooijen is veel meer dan alleen tuin- en landschapsarchitect. Een team professionals verzorgt ook het volledige traject van aanleg, inrichting en nazorg. Als officiële dealer van Starline garandeert oprichter Roderick van Rooijen de allerhoogste kwaliteit zwembaden en spa’s. In de nieuwe vestiging met showroom in Maastricht kunnen particulieren en ondernemers ideeën opdoen voor droomtuinen en innovatieve buitenruimtes.

“Het is de combinatie van materialen, producten en beplanting die zorgt voor een succesvol eindresultaat”, zegt Roderick van Rooijen terwijl hij een rondleiding geeft door de showroom van driehonderd vierkante meter. Jacuzzi’s, luxe parasols, zwembadrobots; er wordt uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen gewerkt.

Daarom is de jonge ondernemer er trots op zich officieel dealer van Starline te mogen noemen. “We delen dezelfde passie en visie als het gaat om stijlvolle en luxe tuinafwerking. Starline ontwikkelt en produceert strak ontworpen design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondheid, fitheid en veiligheid. Als dealer zijn we altijd op de hoogte van de meest actuele modellen en ontwikkelingen op het gebied van de zwembad- en wellness. De zwembaden en spa’s worden rechtstreeks uit de fabriek in Nederland naar de tuin vervoerd.”

Tuinontwerp
Roderick legt uit waarin de meerwaarde van Buro van Rooijen schuilt. “Onze basis ligt in het tuinontwerp. Daar is het tien jaar geleden mee begonnen. We hebben ervaring en unieke kennis opgebouwd in het ontwerpen, inrichten en projectmanagement. We hebben dus een grote onderliggende kennis bij het plaatsen van zwembaden. We denken over de ligging na, hoe het past in de omgeving, en tal van andere zaken waar een zwembadbouwer niet bij stilstaat.”

Buro van Rooijen werkt met een unieke aanpak van volledige ontzorging: het gehele traject van handgetekende sfeerimpressie en levensechte visualisatie tot definitief plan en de uitvoering. “Bij het aanleggen van een tuin komt heel veel kijken. Niet alleen graaf-, schep- en sleepwerk, maar ook het zorgen voor de aanwezigheid van de juiste materialen en mankrachten. Projectmanagement is een vak apart. De klant hoeft helemaal niets zelf te doen, wij zorgen dat het traject vlekkeloos verloopt. Waar de klanten wonen, maakt voor ons niet uit. We werken door heel Nederland, België en ook in Duitsland.”

Een belangrijk onderdeel is de inrichting. “Van overkapping tot lichtplan en muziekboxen, wij denken graag mee over hoe we de juiste sfeer creëren in een buitenruimte. Dan voel je je na de oplevering als een God in Frankrijk in je eigen tuin. We beschikken over een eigen service- en onderhoudsploeg zodat we ook de nazorg uit handen kunnen nemen.”

Disciplines
Buro van Rooijen verzorgt de vier disciplines – ontwerp, inrichting, projectmanagement en zwembaden – ook afzonderlijk en in combinaties. “De wens van de klant staat centraal. De leukste projecten zijn natuurlijk die waarbij we het gehele traject verzorgen. We doen zo’n 150 ontwerptrajecten per jaar. In tachtig procent van de opdrachten is een zwembad hier onderdeel van.”

Het zwembad mede door de warmere zomers is flink in opkomst. “Uiteindelijk doen veel mensen het voor hun kinderen. Ik vind het geweldig als ouders een foto of video sturen van kinderen die in het zwembad springen. Door de warmtepomp blijft het water van het zwembad lekker warm waardoor je van het voorjaar tot het najaar kunt genieten.”

Omdat projecten doorgaans acht maanden duren, adviseert Roderick om niet te wachten tot de zon schijnt. “Als je nu een zwembad afneemt, verzorgen wij kosteloos het ontwerptraject waarbij we het zwembad intekenen. Dan ben je verzekerd van een topkwaliteit zwembad dat perfect past in de omgeving.”

Neem hier contact met ons op.