When a house becomes a home

Luxe tuinontwerp met starline zwembad

Maak van je huis je thuis

Door de onwerkelijke Coronaperiode waarin we ons op dit moment begeven, brengen we meer uren thuis door dan ooit tevoren. Het hebben van een fijne plek waar we je je kunt terugtrekken en even een momentje voor jezelf kunt hebben is dan ook noodzakelijk. Een plek die een veilige en fijne thuishaven is. Aangezien we nu alle tijd hebben, is er geen excuus meer om die klusjes in-en-om het huis uit te stellen. Steek de handen uit de mouwen of roep de hulp in van een professional. Maak van je huis een thuis. Niet alleen binnenshuis, maar zeker ook buitenshuis.

Voelt jouw huis nog niet als je thuis? Zorg er dan voor dat je dit gevoel wél ervaart.

De lente is aangebroken en het zonnetje laat zich weer vaker zien. Vanwege de lock-down situaties rondom het Coronavirus is de C02-uitstoot behoorlijk afgenomen. De lucht is hedendaags mooier en schoner dan ooit tevoren. Zoek daarom die vitamine D op en breng de tijd door in je eigen tuin of balkon. Niks is fijners dan ontspannen in je eigen vertrouwde (groene!) omgeving.

Is je tuin toe aan een opknapbeurt? Nu is hét moment om hierin te investeren. Niet alleen omdat je dan alles op tijd af hebt voor de zomer, maar zie het ook als een win-win situatie; jij investeert in je tuin zodat je straks als het zomer is optimaal tot rust kunt komen en kunt genieten van al het schoons van de natuur, maar tegelijkertijd steun je ook de lokale ondernemers in deze financieel voor hen spannende tijden doordat zij jouw tuin onder handen mogen nemen.

De situatie waar wij op dit moment met z’n alle inzitten laat ons inzien hoe broos en kwetsbaar het leven eigenlijk is. Het gezegde luidt niet voor niets: Carpe Diem! Juist nu beseffen we ons maar al te goed dat het echte geluk zit in het hebben van fijne familiemomentjes. Doordat we de laatste paar dagen veel tijd in ons huis doorbrengen met ons gezin, laat het ons automatisch de waarde en essentie van het leven zien: saamhorigheid, gezondheid en veiligheid. Investeren in je woning is dan ook altijd een goede investering.

Is het niet mooi om te investeren in een superfijne thuishaven voor jou en je gezin? Het is toch heel waardevol om een lach te zien op het gezicht van je kinderen wanneer ze aan het ravotten zijn in de tuin of allerlei kunsten uithalen op hun trampoline! Of wanneer ze een bommetje maken in hun eigen zwembad en het vervolgens uitschateren van het lachen! Voor je kinderen is een fijne thuishaven nóg belangrijker dan voor ons. Als ouder zijnde smelt je als je je kind vrolijk ziet.

Investeer in je dagelijkse geluk en maak van je huis een thuis.

Buro van Rooijen kan bijdragen aan dit geluk. Niet alleen als tuinarchitect om je tuin een metamorfose te geven, maar ook voor de invulling en inrichting van de tuin. Wij hebben onder andere prachtige loungesets in ons assortiment en voor de kids professionele trampolines die ervoor zorgen dat ze hun energie kwijt kunnen. Daarbij zijn wij dealer van Starline zwembaden en kunnen wij je tuin omtoveren tot een privé wellness. Genoeg mogelijkheden! Neem contact met ons op of bezoek de website www.burovanrooijen.nl om inspiratie op te doen.