Tour de Mestreech

Tour de Mestreech

Tour de Mestreech heeft wederom zijn steun aan goede doelen laten zien door maar liefst 40.000 euro op te halen tijdens de 12e editie van deze spectaculaire rally. Dit jaar waren de gekozen goede doelen de Stichting KOF en de Stichting ALS, beide organisaties die zich inzetten voor belangrijke maatschappelijke doelen.

Op zaterdagochtend verzamelden enthousiaste deelnemers zich bij het startpunt, klaar voor een dag vol avontuur en solidariteit. De Tour de Mestreech-rally, die door het prachtige landschap van de regio Maastricht voerde, trok deelnemers uit alle hoeken van het land, van gepassioneerde autoliefhebbers tot fervente supporters van de goede doelen.

De 12e editie van Tour de Mestreech bracht niet alleen deelnemers en toeschouwers samen, maar ook een ongelooflijke hoeveelheid steun voor de gekozen goede doelen. Dankzij de vrijgevigheid van de deelnemers en de sponsors kon er een indrukwekkend bedrag van 40.000 euro worden opgehaald voor Stichting KOF en Stichting ALS.

Stichting KOF zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen en jongeren in Maastricht en omstreken. De steun van Tour de Mestreech zal helpen bij het realiseren van hun waardevolle projecten.

Stichting ALS strijdt al jarenlang tegen de zenuwziekte ALS, en de bijdrage van Tour de Mestreech zal worden gebruikt voor onderzoek en het ondersteunen van patiënten en hun familie

Dit jaar heeft Buro Van Rooijen met trots de rol van sponsor op zich genomen voor de Tour de Mestreech-rally. Ze zijn verheugd om een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzondere evenement en de gekozen goede doelen. Deze betrokkenheid onderstreept het belang van samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke initiatieven om positieve veranderingen te bewerkstelligen. De toewijding van Buro Van Rooijen, samen met die van alle andere sponsors, heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het succes van deze onvergetelijke 12e editie van Tour de Mestreech. Hun bijdrage is van onschatbare waarde in de zoektocht naar het verwezenlijken van deze belangrijke doelen.