De kunst van het ontwerpen

Een passend tuinontwerp op maat gemaakt

Het ontwerpproces van een quality time garden begint voor ons met het uitgebreid tijd nemen voor jou als opdrachtgever. Onze designers willen je beter leren kennen en helder krijgen wat je voor ogen hebt met je nieuwe tuin. We willen ons zo goed mogelijk kunnen verplaatsen in jouw specifieke wensen en behoeften. Wat wil je precies gaan voelen en beleven in jouw tuin? Tijdens een kennismaking laten we ons inspireren door jouw authentieke en persoonlijk verhaal. Bijvoorbeeld altijd al een zwembad willen hebben? Ook dat kunnen we verzorgen. Lees op deze pagina meer over onze luxe zwembaden.

Plan jouw kennismaking
Tuinontwerp met jacuzzi
Tuinontwerp

Een exclusief tuinontwerp inclusief jouw persoonlijkheid

Wanneer je bij Buro van Rooijen een tuinontwerp wilt laten maken, zorgen wij voor een helder plan van aanpak. Dit bewerkstelligen we door altijd via dezelfde zes stappen te werk te gaan.
Tuinontwerp met jacuzzi

Beleven begint met inleven

Het ontwerpproces van een quality time garden begint voor ons met het uitgebreid tijd nemen voor jou als opdrachtgever. Onze designers willen je beter leren kennen en helder krijgen wat je voor ogen hebt met je nieuwe tuin. We willen ons zo goed mogelijk kunnen verplaatsen in jouw specifieke wensen en behoeften. Wat wil je precies gaan voelen en beleven in jouw tuin? Tijdens een kennismaking laten we ons inspireren door jouw authentieke en persoonlijk verhaal. Altijd al een zwembad willen hebben? Ook dat kunnen we verzorgen. Lees op deze pagina meer over onze luxe zwembaden.

Plan jouw kennismaking
Tuinontwerp

Een exclusief tuinontwerp inclusief jouw persoonlijkheid

Kennismaking

Tijdens onze kennismaking komen we bij jou op locatie om rond te kijken, indrukken op te doen en met jou in gesprek te zijn. We komen zo meer te weten over jou als persoon, je gezin, je ambities, je grote passies en hobby’s. Al die aspecten kunnen namelijk van invloed zijn op het tuinontwerp dat we maken. Na deze intake ontvang je een offerte en kan, na jouw akkoord, het ontwerpproces starten.
Tafelen in tuin

OntwerpPROCES

Tijdens het ontwerpproces doorlopen we samen met jou 6 vaste stappen. Deze gefaseerde aanpak heeft zich in de praktijk bewezen en leidt altijd tot het beste eindresultaat voor jou als opdrachtgever.
Proces
1. Inmeten & inventarisatie op locatie
2. Concept schetsontwerp
3. Schetsontwerp & presentatie
4. definitief ontwerp
5. Beplantingsplan
6. Lichtplan
Bekijk meer

3d-tuinontwerp 

Door middel van 3D-visualisaties maken wij het definitieve ontwerp voor jou levendig en levensecht. Vaak nemen we hierin een gedeelte van je woning mee, zodat je een goede indruk krijgt van het totaal. Naast een aantal 3D-visuals krijg je van ons ook 3D-video’s: één van jouw nieuwe tuin overdag, één van jouw nieuwe tuin ’s avonds. Een realistischer beeld van jouw toekomstige tuin krijg je niet.
Proces
1. 3D Visuals
2. 3D-video van tuin overdag
3. 3D-video van tuin ’s avonds

Realisatie van het tuinontwerp

Hebben we het ontwerpproces samen doorlopen, dan wil je waarschijnlijk ook de stap maken naar de realisatie van jouw nieuwe buitenruimte. Op basis van het definitief ontwerp en de plannen die daaruit voortvloeien, maken wij voor jou een uitgebreide offerte.

Nazorg

De tuinen en zwembaden die wij realiseren voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het proces van aanleggen bereiden we zorgvuldig voor. Onze projectbegeleiders zorgen dat alles binnen budget en planning wordt uitgevoerd. En onze designers, die blijven meekijken. Ze laten het project pas los als de tuin is gerealiseerd zoals zij ‘m voor jou hebben ontworpen.
zwembad genot

Genieten in jouw quality time garden

Wij hebben als tuinarchitect ons werk gedaan. Nu is het aan jou om te genieten van je exclusieve tuin.

Een ultieme beleving in jouw eigen tuin

Wij creëren jouw quality time garden

Vind je dat je huidige tuin toe is aan een totale upgrade? Of heb je een nieuw huis gekocht en wil je ook de tuin helemaal naar jouw hand zetten met een exclusief tuinontwerp? Maak een afspraak met Buro van Rooijen en laat je inspireren.
Zitten aan zwembad