Welk soort zwembad heeft uw voorkeur? Wij adviseren u graag.

Schetsontwerp van tuinontwerp

Een zwembad is niet enkel een simpele gevulde bak met water. Bij de bouw van een zwembad komt veel meer kijken. Er zijn vele verschillende soorten en typen zwembaden die elk te onderscheiden zijn in hun eigen manier van bouwen. Doordat wij official dealer van Starline Zwembaden zijn, zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van prefab polyester monoblock zwembaden. Daarnaast realiseren wij ook bouwkundige zwembaden. De zwembaden van Starline zijn volledig unieke maatwerkbaden van Nederlandse bodem. Wij laten u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden en soorten baden van Starline. Onze adviezen rondom de afmetingen en de positie van een zwembad, zijn altijd vanuit onze opgedane ervaringen doordacht en eerlijk onderbouwd. Als officiële dealer van Starline garanderen wij vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Wij leveren dan ook enkel producten en diensten waar wij zelf volledig achter staan. Hierdoor kunt u als koper optimaal en zorgeloos genieten van het zwembad dat bij u én uw tuin past.

Wij vinden het belangrijk dat u als nieuwe zwembadeigenaar op voorhand een duidelijk beeld krijgt van uw nieuwe tuin en zwembad. Hoe zijn bijvoorbeeld de verhoudingen van de zwembadafmetingen ten opzichte van de rest van uw tuin? Wij starten daarom altijd met het uitwerken van een tuinontwerp. U krijgt van ons een handgemaakte sfeerimpressie en bij volledige tevredenheid werken wij dit voor u uit in een levensechte 3D visualisatie van uw tuin. Alle ideeën en inzichten die wij samen hebben besproken komen dan voor u als nieuwe zwembadeigenaar ook echt tot leven. Als het visueel uitgewerkt is, kan het verheugen voor u echt beginnen!

Voordat wij starten met het daadwerkelijk tekenen van uw tuinontwerp, hebben wij samen met u al nagedacht over het soort zwembad dat wij voor u gaan realiseren. Wij weten dan bijvoorbeeld al welke afmetingen uw zwembad zal krijgen en welke zwembadonderdelen, -afwerking en -accessoires wij zullen gaan toepassen. Elk soort zwembad krijgt hierdoor haar eigen unieke voordelen en charmes. Onze specialisten zullen alles in overleg met u als opdrachtgever doen. Daarbij adviseren wij u graag zoveel mogelijk zodat u er zeker van bent dat u de juiste en goed doordachte keuzes maakt. Maak een afspraak in onze showroom in Maastricht, of neem contact met ons en wij komen vrijblijvend bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tel. +31 (0)43 852 85 13 | info@burovanrooijen.nl