Zwembaden

Zwembad kopen in Limburg

Integrale benadering
vanuit
het tuinontwerp

Om een consistent geheel en eenduidige look & feel te creëren voor je buitenruimte, is het belangrijk om luxe zwembaden in de context van het totale tuinontwerp te zien. Ons designteam maakt een integraal tuinontwerp waarbij we goed kijken naar de grootte van de tuin. Bovendien letten we op het formaat en de positionering van het exclusieve zwembad. Maar ook naar de overige functies en faciliteiten die in en om het zwembad gerealiseerd moeten worden. Dat alles met maar één doel voor ogen: het creëren van een tuin met een luxe zwembad die perfect aansluit op jouw behoeften. Meer informatie over jouw ideale tuininrichting vind je hier.

Luxe zwembaden vormen een onuitputtelijke bron van plezier

Voor veel mensen is een zwembad in de tuin het summum van genieten. Met een luxe zwembad voeg je een extra dimensie toe aan je nieuw te ontwerpen of bestaande tuin. Je creëert een ontspannen omgeving voor rust of vermaak, zowel voor jong als oud. Luxe zwembaden zijn een geweldige plek om alleen of met familie en vrienden tijd door te brengen voor ontspanning, plezier en lichaamsbeweging.
Tuinontwerp met zwembad in Maastricht
Tuinontwerp met zwembad Lanaken

Luxe zwembaden
van formaat

Wanneer je een compact zwembad wil of je tuin geen groot zwembad toelaat, dan zijn luxe zwembaden van maximaal 4,5 of 6 meter zeer geschikt. Heb je meer ruimte in je tuin, dan kun je denken aan een zwembad van 8 meter of misschien wel 10 meter lang. Nog grotere zwembaden die wij leveren zijn 12 meter lang of meer. Afhankelijk van de grootte van je tuin en door hoeveel personen het zwembad gebruikt gaat worden, adviseren wij jou een passend zwembad.

Onuitputtelijke bron van plezier

Voor veel mensen is een zwembad in de tuin het summum van genieten. Met een luxe zwembad voeg je een extra dimensie toe aan je nieuw te ontwerpen of bestaande tuin. Je creëert een ontspannen omgeving voor rust of vermaak, zowel voor jong als oud. Een zwembad is een geweldige plek om alleen of met familie en vrienden tijd door te brengen voor ontspanning, plezier en lichaamsbeweging.
Zwembad kopen in Limburg

Integrale benadering vanuit het tuinontwerp

Om een consistent geheel en eenduidige look & feel te creëren voor je buitenruimte, is het belangrijk om een zwembad in de context van het totale tuinontwerp te zien. Ons designteam maakt een integraal tuinontwerp waarbij we goed kijken naar de grootte van de tuin en het formaat en de positionering van het zwembad. Maar ook naar de overige functies en faciliteiten die in en om het zwembad gerealiseerd moeten worden. Dat alles met maar één doel voor ogen: het creëren van een tuin met een luxe zwembad die perfect aansluit op jouw behoeften. Meer informatie over jouw ideale tuininrichting vind je hier.

tuinontwerp lanaken

Luxe zwembaden van formaat

Wanneer je een compact zwembad wil of je tuin geen groot zwembad toelaat, dan is een zwembad van maximaal 4,5 of 6 meter zeer geschikt. Heb je meer ruimte in je tuin, dan kun je denken aan een zwembad van 8 meter of misschien wel 10 meter lang. Nog grotere zwembaden die wij leveren zijn 12 meter lang of meer. Afhankelijk van de grootte van je tuin en door hoeveel personen het zwembad gebruikt gaat worden, adviseren wij jou een passend zwembad.

Officieel dealer van Starline luxe zwembaden

Wat kwaliteit betreft doen wij geen concessies, zeker niet bij het realiseren van een zwembad in jouw quality time garden. Om die reden nemen wij in onze tuinontwerpen onder andere zwembaden op van het gerenommeerde merk Starline. Voor velen al jaren ‘the perfect pool’. We zijn officieel Starline dealer en kennen de ins and outs van alle Starline zwembaden uit het omvangrijke Starline assortiment.
Bekijk Starline zwembaden
Starline zwembad
buitenzwembad
Zwembaden moodboard

Bekijk moodboard

Laat je inspireren

Tuinontwerp met zwembad in Houtem

Wij integreren de best passende luxe zwembaden in jouw nieuwe tuin

Wij creëren voor jou een totale tuinbeleving inclusief kwalitatief zwembad. Heb je vragen over één of meerdere starline zwembaden uit onze collectie? Download dan onze brochure of neem contact met ons op. Ook voor een zwembad aanleggen in Limburg in je bestaande tuin mag je ons vanzelfsprekend benaderen.

Wij creëren voor jou een totale tuinbeleving inclusief kwalitatief zwembad. Heb je vragen over één of meerdere starline zwembaden uit onze collectie? Download dan onze inspiratiegids of neem contact met ons op. Ook voor het installeren van een nieuw zwembad in je bestaande tuin mag je ons vanzelfsprekend benaderen. Bekijk op deze pagina wat wij nog meer voor je tuin kunnen betekenen.